Mentőautó rendezvényre

 

Miért fontos a rendezvények egészségügyi biztosítása?

A baleset-megelőzési és biztonsági szempontok elsődlegesek minden rendezvény lebonyolításánál, mivel emberéletekről van szó. A megvalósítás jogi kereteit az 5/2006. (II. 7.) EüM rendelet szabályozza, amely meghatározza azt is, hogy az egészségügyi személyzet kötelező biztosításán felül mikor szükségeltetik mentőautó igénybevétele.Mit vállalunk?

A Falcon Ambulance Service az Ön rendezvényének teljes körű egészségügyi biztosítását gyalogőrséggel és mozgóőrséggel látja el – az igényeknek megfelelően. Társaságunk kiválóan képzett, tapasztalt és sokféle élethelyzetben bizonyított szakembereket alkalmaz, valamint olyan felszerelt mentőgépjármű-parkkal rendelkezik, amely maradéktalanul megfelel a hatályos jogszabályoknak és a betegellátás követelményeinek.

Fontos tudni, hogy a rendezvényen jelenlévő mentőegységek nem hagyhatják el a rendezvény területét, valamint azt, hogy a rendezvényszervező felelőssége és feladata, hogy megfelelő minősítésű és számú mentőegységet rendeljen.

Bővebben: Gyalogőrség

Bővebben: Mozgóőrség (mentő rendezvényre)

 

 

 

 

 

 

 

mentőautó rendezvényre, mozgóőrség, gyalogőrség, elsősegélynyújtás, elsősegély oktatás, rendezvények egészségügyi biztosítása, gyalogőrség, mozgóőrség, mentőautó rendezvényre, mozgóőrség, gyalogőrség, elsősegélynyújtás, elsősegély oktatás, rendezvények egészségügyi biztosítása, gyalogőrség, mozgóőrség, mentőautó rendezvényre, mozgóőrség, gyalogőrség, elsősegélynyújtás, elsősegély oktatás, rendezvények egészségügyi biztosítása, gyalogőrség, mozgóőrség, Győr, országos,